ΚΕΡΙ ΡΟΛΕΤΑ 100ML ΧΛΩΡΟΦΙΛΛΗ ROIAL

2.20

Ρολέτα κερί με λάδι βασιλικού.

Availability: Σε απόθεμα (επιπλέον μπορεί να ζητηθεί κατόπιν παραγγελίας) SKU: OB-00373 Κατηγορία:
CompareCompare

Περιγραφή

Ρολέτα Κεριού

Περιγραφή:
Χάρη στην εξαιρετική του πρόσφυση, το ζεστό κερί αφήνει το δέρμα εντελώς λείο, αφαιρώντας τις τρίχες απευθείας από τη ρίζα. Δεδομένου ότι αυτό το κερί είναι μιας χρήσης, είναι καθαρό, υγιεινό και αφήνει το δέρμα να αισθάνεται μεταξένια απαλό.

Σημεία Εφαρμογής:
– Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους τύπους δέρματος.
– Ιδανικό για σκούρες επιδερμίδες – σκληρές τρίχες.

Οδηγίες Χρήσης:
Ζεσταίνετε το κερί για περίπου 30 λεπτά, ανάλογα με τη θερμοκρασία δωματίου. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τη ρολέτα για να απλώσετε μία λεπτή στρώση κεριού στο δέρμα, προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης των τριχών, και αμέσως πιέστε μια ταινία αποτρίχωσης σε όλο το μήκος της, εκτός από τα τελευταία δύο εκατοστά που θα χρησιμοποιήσουμε για να πιάσουμε και να τραβήξουμε την ταινία προς την αντίθετη κατεύθυνση. Η ίδια ταινία αποτρίχωσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως ότου δεν τραβάει πλέον τις τρίχες. Προτείνεται η χρήση λαδιού αποτρίχωσης μετά το τέλος της αποτρίχωσης.

Προφυλάξεις:
Αυτό το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος εκτός από τα μάτια, τις βλεννογόνους μεμβράνες, το κεφάλι ή σε σπασμένο δέρμα (πληγές, εγκαύματα κ.λπ.). Μην υπερθερμαίνετε το κερί, καθώς μπορεί να προκαλέσει εγκαύματα όταν είναι πολύ υγρό.

Συσκευασία:
– 100ml

Επιπλέον πληροφορίες

Brand

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.


Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “ΚΕΡΙ ΡΟΛΕΤΑ 100ML ΧΛΩΡΟΦΙΛΛΗ ROIAL”