Μίνι γυάλινο ποτήρι για ακρυλικό υγρό

1.50

Το μίνι γυάλινο ποτήρι έχει εξαιρετική ποιότητα κατασκευής που εξασφαλίζει μια λεία επιφάνεια. Το μινι γυάλινο ποτήρι μπορεί να βοηθήσει στην ανάμειξη της υγρής σκόνης και να καθαριστεί εύκολα μετά τη χρήση, κάτι που σας προσφέρει περισσότερη άνεση και καθαριότητα.

Availability: Σε απόθεμα (επιπλέον μπορεί να ζητηθεί κατόπιν παραγγελίας) SKU: OB-00014 Κατηγορία:
CompareCompare

Περιγραφή

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ & ΧΡΗΣΗ

1. Καθαρή εμφάνιση: το μίνι γυάλινο ποτηρι έχει μια σταθερή και στιβαρή βάση, δεν είναι εύκολο να χυθεί το περιεχομενο και ο καθαρός σχεδιασμός σας εξασφαλίζει ότι μπορείτε να ελέγξετε εύκολα το υγρό χρώμα, προσθέτοντας περισσότερη διασκέδαση στην καθημερινότητά σας.
2. Πληροφορίες μεγέθους: το μίνι γύαλινο ποτήρι έχει μέγεθος περίπου, 3,1 cm/ 1,22 ίντσες σε άνω διάμετρο, 2,6 cm/ 1,02 ίντσες σε διάμετρο πυθμένα, 3,3 cm/ 1,30 ίντσες σε ύψος, μικρό μέγεθος για να προσφέρετε στα νύχια σας σχολαστική περιποίηση.
3. Ευρεία γκάμα χρήσεων: κατάλληλο τόσο για αρχάριους όσο και για λάτρεις, μπορεί να εφαρμοστεί σε πολλά είδη νυχιών, όπως φυσικά νύχια, ψεύτικα νύχια, ακρυλικά νύχια και ούτω καθεξής.
4. Ιδανικό για λεπτή τέχνη νυχιών και κατάλληλο για επαγγελματική ή οικιακή χρήση. Ένα τέλειο εργαλείο για τις γυναίκες που αγαπούν την τέχνη των νυχιών.
5. Η λεπτή κατασκευή εξασφαλίζει λεία επιφάνεια. Το μίνι γυάλινο ποτρήρι υγρής σκόνης νυχιών μπορεί να βοηθήσει στην ανάμειξη της υγρής σκόνης και να καθαριστεί εύκολα μετά τη χρήση, προσφέροντας περισσότερη άνεση, και καθαριότητα.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.


Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Μίνι γυάλινο ποτήρι για ακρυλικό υγρό”