Βάση πινέλων 2 σε 1 (8 θέσεις)

2.80

Πρόκειται για μια πλαστική βάση πλυσίματος/στεγνώματος 8 θέσεων για πινέλα. Αυτό είναι ένα προϊόν “απαραίτητο” που θα παρατείνει τη διάρκεια ζωής των πινέλων σας.

Availability: Σε απόθεμα (επιπλέον μπορεί να ζητηθεί κατόπιν παραγγελίας) Κωδικός προϊόντος: OB-00015 Κατηγορίες: ,
Compare

Περιγραφή

Συνιστάται ιδιαίτερα να μην αποθηκεύετε τα πινέλα σας κάθετα σε νερό ή διαλύτη όταν τα πλένετε.

Υπάρχουν μερικοί καλοί λόγοι για να μην το κάνετε αυτό. Η πίεση στο πινέλο μπορεί να παραμορφώσει μόνιμα τις τρίχες, να τις λυγίσει ή να τις απλώσει ώστε να μην φτάνουν πλέον σε ένα σημείο. Εάν τα αφήσουμε πολύ ώρα χωρίς να σκουπίσουμε τις τρίχες, τα περισσότερα πινέλα δεν θα ξαναπάρουν ποτέ το αρχικό τους σχήμα.
Ο άλλος λόγος για να μην το κάνετε αυτό έχει να κάνει με την λαβή. Εάν εργάζεστε με λάδια, οι διαλύτες που χρησιμοποιείτε για να καθαρίσετε τα πινέλα σας θα μπορούσαν επίσης να καταβροχθίσουν την κόλλα στο εσωτερικό του δακτυλίου που συγκρατεί τις τρίχες στη λαβή. Με τα ακρυλικά ή τις ακουαρέλες, το νερό μπορεί τελικά να προκαλέσει τη διόγκωση ή το ράγισμα της ξύλινης λαβής, προκαλώντας επίσης ζημιά στην λαβή.

Αποθηκεύστε τα καθαρα πινέλα κάθετα με το κεφάλι προς τα πάνω ή οριζόντια.

Βεβαιωθείτε ότι τα πινέλα δεν ακουμπούν στις άκρες κατά τη διαδικασία στεγνώματος ή σε άλλα πινέλα όταν αποθηκεύονται, διαφορετικά μπορεί να παραμορφωθούν.
Όσο η κεφαλή είναι ανενόχλητη, ένα πινέλο πρέπει να φυλάσσεται καλά κάθετα με το κεφάλι προς τα πάνω ή οριζόντια. Αποφύγετε να τα βάζετε όλα μαζί πολύ σφιχτά.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.


Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Βάση πινέλων 2 σε 1 (8 θέσεις)”