Τρόποι Πληρωμής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

  • Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Μπορείτε να πληρώσετε με χρεωστικές κάρτες, καθώς και με πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Dinners.
Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν είναι εξαντλημένο, η επιστροφή χρημάτων θα γίνει από το λογιστήριό μας και θα εμφανιστεί ως διαθέσιμο υπόλοιπο στον λογαριασμό σας σε 7-14 εργάσιμες ημέρες εάν έχετε χρησιμοποιήσει χρεωστική κάρτα και στον επόμενο λογαριασμό σας εάν έχουν χρησιμοποιήσει πιστωτική κάρτα.

Ασφαλείς Συναλλαγές

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών «Nexi E-Commerce» που χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128 bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης πληροφοριών έως ότου φτάσει στον προοριζόμενο παραλήπτη, ο οποίος θα μπορεί να τις αποκωδικοποιήσει χρησιμοποιώντας το κατάλληλο κλειδί.

Η ORNELA BEAUTY δεν συλλέγει ούτε αποθηκεύει τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας με κανέναν τρόπο και για το λόγο αυτό πρέπει να τα καταχωρήσετε ξανά,
κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτού του ιστότοπου.

  • PAYPAL
  • VIVA WALLET

Πληρώστε χρησιμοποιώντας περισσότερες από 30 μεθόδους (κάρτες, ψηφιακά πορτοφόλια, τοπικές μεθόδους πληρωμής, ηλεκτρονική τραπεζική και άλλα).

  • Τραπεζική κατάθεση ή E-Banking

Μπορείτε εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια να πραγματοποιήσετε τις συναλλαγές σας μέσω τραπεζικών εμβασμάτων ή ηλεκτρονικών πληρωμών μέσω E-Banking χρησιμοποιώντας την παρακάτω τράπεζα.
1. Επιλέξτε Τρόπο Τραπεζικής Κατάθεσης στον λογαριασμό που θέλετε να κάνετε την παραγγελία σας.
2. Καταθέστε τα χρήματα στον παρακάτω λογαριασμό αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας σας και το πλήρες όνομα ως δικαιολογία.
(Είναι απαραίτητο για να μην υπάρξει καθυστέρηση στην διεκπεραίωση της παραγγελίας σας).
3. Στείλτε μας την απόδειξη κατάθεσης στο info@ornelabeauty.com, ώστε να προχωρήσουμε στην εκτέλεση της παραγγελίας σας.

ALPHA BANK
Δικαιούχος λογαριασμού: ΧΑΝΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ
IBAN: GR4501407900790002002018054